Verslavingszorg

Binnen BBcoaching is  Bas Brons gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren en organisaties op het gebied van verslavingsvraagstukken.

“Verslaafd raken is geen bewuste keuze maar in herstel komen wel”

Het ontstaan van een verslaving zelf is geen bewuste keuze. Bepaalde omstandigheden en factoren kunnen hier mede oorzaak van zijn. Een verslaving gaat niet zomaar over. Wel kun je de verslaving onder controle krijgen. Voor de goede orde; dat betekent niet gecontroleerd gebruiken of gokken maar wel daarmee gestopt zijn. Dan heb je een verslaving onder controle. Van een verslaving kun je niet genezen, maar kun je wel in herstel komen.

De problemen die door de verslaving veroorzaakt zijn, moeten aangepakt worden. Wij begeleiden vanuit de gedachte dat de oplossing in ieder mens zelf zit en dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Iedereen is in staat keuzes te maken die verandering teweeg kunnen brengen. Keuzes die ervoor zorgen dat je zelf weer de regie in handen krijgt.

BBcoaching ondersteunt en begeleid je om jouw leven weer op de rit te krijgen.
Dit geldt ook voor jouw directe omgeving (zie ook gezinsondersteuning). Zij spelen een essentiële rol in het herstelproces, maar ook zij kunnen bij hun eigen herstelproces door ons begeleid worden.

BBcoaching onderhoudt ook intensieve relaties met diverse verslavingscentra en zelfhulpgroepen in het land.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close