Trainingen en workshops

Op aanvraag verzorgt BBcoaching ook presentaties, trainingen en workshops voor bedrijven en instellingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

“het zijn niet de beperkingen zelf die ons verstoren, maar onze gedachten over deze beperkingen”

“Participeren, wat is dat en hoe doe je dat?”

“Hoe zorg ik ervoor dat ik weer in balans kom?

En speciaal voor kinderen hebben wij de workshop:
“Lekker in je vel met TEKENEN”

Dit laatste is een creatief gebeuren, waarbij dagelijkse levensonderwerpen een thema vormen. Kinderen hebben soms moeite zich te uiten of vinden het moeilijk de dingen die hen bezighoudt onder woorden te brengen. De taal van het beeld helpt een kind zijn/haar gevoelens uit te drukken en helpt het zich op sociaal, emotioneel- en motorisch gebied te ontwikkelen. In deze workshop leren kinderen spelenderwijs een aantal vaardigheden die hen een stevige basis geven voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Dit wordt gedaan door middel van spel-, tekenvaardigheden, mindfulness (ontspanningsoefeningen) en handige NLP weetjes. Hoe kun je goed samenwerken, maar ook juist leren op jezelf te vertrouwen, leren dat fouten maken mag en leren een balans te vinden in inspanning en ontspanning, zodat ze lekker in je vel kan komen of blijft te zitten!

De kinderworkshops kunnen in groepsverband op locatie of bij BBcoaching gevolgd worden, maar ook individueel. Kijk hiervoor naar de agenda op deze website. Hier staan de eerstvolgende workshop data vermeld.

Voor zowel groeps- of individuele aanvragen of informatie graag even contact opnemen via telefoon of email: T.: 06 24757236 of romana@bbcoaching.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close